Ne Çukur, ne de Uyanış Büyük Selçuklu... Entrikanın kalesi Yasak Elma, TOTAL seyircisini ekrana hapsetti.
Bol Çatapatlı Diziler Kenara: Yasak Elma Birinciliği Aldı, Vermiyor!
Yasak Elma, yıllardır kemik seyircisini koruyor ve her sezon yeni seyircileri de trenine bindiriyor.
Yine de şimdiye kadar gün rakibi Çukur'un genel olarak altında kaldı.
Geçtiğimiz sezon Sefirin Kızı'nın da potaya girmesiyle rekabet iyice kızıştı. Çünkü çatapat sevmeyen seyirci, Yasak Elma ile Sefirin Kızı arasında kaldı.
Dert biter mi? Sefirin Kızı'na geçen sezon kaptırdığı reytingleri geri almaya başlamışken birden yeni rakibi sahneye geldi.
Ama Yasak Elma bitti demeden bitmiyormuş demek ki... Diziye hareket bir geldi, pir geldi! Baş karakter pişmaniye Halit, bu kadınların elinde öldü!
Talat Bulut'un da bu gidişi köpürtmesiyle beraber herkes ekrana kitlendi tabii.
Bu gelişme, geçtiğimiz hafta TOTAL grubunda 1. olmasına yardımcı oldu. AB'de ise Uyanış Büyük Selçuklu'nun ardından en çok izlenen dizi oldu.
Bu hafta da ilgi devam etmiş gözüküyor. Dünkü bölüm ile yine TOTAL grubunda 1. oldu. AB'de ise yine Uyanış'ın arkasından 2. oldu ama reytinglerini çok daha yukarı taşıdı.
Diziden başka karakterlerin de ayrılacağı haberi bizi şüphelendirmişti ama yeni karakterler bomba gibi geldi. Erdal Özyağılar mı, neeeee!
Bakalım buram buram testosteron kokan pazartesi gününde galibiyetini koruyabilecek mi?
Entrika, aksiyon ve çatapata galip gelecek mi?
Merhaba Çok güzel gizli çekiyorsunuz dizinizi çok beğeniyorum ben de eğitimli biriyim acaba ile bir dizide oynamadım balımız olabildin mi

Televizyon izlemeyi anaokuldayken bırakmıştım iyi ki bırakmışım Türk halkına zeka geriliği dışında bir şey katmıyor
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın